Tänään Helsingissä mestari Kuthumin 11:11-aktivointimeditaatio.  Energiat lähtivät liikkeelle samoin kuin eilen illalla Tampereella, matalista taajuuksista. Seurasimme siis niitä ja annoimme näiden matalien mutta kauniiden värähtelyaaltojen vahvistaa ja puhdistaa jalkoja ja lantion alaosaa. Prosessi siirtyi vähitellen ylöspän, sakraalikeskukseen, napakeskukseen, solaarikeskukseen, sydämeen - ja lopulta yli koko kehon.

Emme tällä kertaa seuranneet suoraan Kuthumin kanavoitua meditaatioselustusta, vaan etenimme oman ohjauksen mukaan, kuin sisällön kautta. Voimakasta oli jälleen, ja hyvältä tuntui. Itselläni eilisestä sisäelinten miniliikejumpasta jäi vahvat jälkivaikutukset. Nukutti ja etenkin keuhkoissa tuntui kipeältä. Uuden sisäiset kosketukset ovat ihmeen voimakkaita.

Liityimme kyllä meditaation loppuosassa Kuthumin ohjeisiin, mutta emme varsinaisesti kulkeneet läpi tuosta Kuthumin valmistamasta uudesta 11:11-portista, vaikka tulimme aivan sen luo. Valmistautumisenergiat olivat vahvoja, ja katsotaan miten pääsemme eteenpäin seuraavalla kerralla tämän meditaation kanssa.

Helsingissä jatkamme sitä kahden viikon kuluttua 13.3.ja Turussa jo ensi tiistaina 4.3.