Tämän illan Helsingin yhteismeditaatiossa hyvin voimakkaat energiat. Aiheena oli mestari Kuthumilta viime syksynä 22.10. Dubaissa kanavoitu "Uuden maapalloverkon aktivointi". Tämä meditaatio oli nyt jo toista kertaa peräkkäin. Viime kerralla kaksi viikkoa sitten jäi tunne että siinä on vielä paljon saavuttamatta. Niinpä kertaus.

Nyt meditaatio lähti liikkeelle hyvin voimakkaana energiakokemuksena, ja pääsimme tekstiä eteenpäin vain kolmannessivun ennen kuin tunti oli kulunut ja aloimme kaikki yhdessä irrottautua. Jatkamme siis vielä ainakin seuraavalla kerralla 14. helmikuuta.

ARMON KEHO

Sunnuntaina pohjoisen kierrokselta palatessa Reija soitti ja kertoi innoissaan uudesta energiasta nimeltä "Armon keho". Se oli kai tullut Jukka Hirvonsalon kautta, ja auttaa tervehtymiseen monilla tasoilla. No, Reija kehui sitä vielä monisanaisemmin, mutta en nyt tässä kaikkea toista.

Se on hänen mukaansa kuitenkin energia joka on nyt annettu lahjaksi ihmiskunnalle, ja on vapaasti käytettävissä, vain kutsumalla.

Olen niin paljon yhteydessä erilaisten energioiden kanssa, että jostain syystä en kovin helposti innostu, mutta tätä kuitenkin kokeilin ja sain vaikutelman että tuolla Armon keholla on todella hyvää tekevä ja eheyttävä vaikutus. Sitä jo olemme kokeilleet sekä Helsingin pienessä ryhmässä että Tampereella Delfiiniryhmässä.

Helsingissä SI kertoi saaneensa meditaatiossa selville että Armon keho on yhteydessä kreikkalaiseen suureen parannustaidon aloittajaan Askleipiokseen, ja että kysymyksessä on länsimainen hoitava energia. Kokeilkaa.

Jos kokeilet tai tunnustelet tällaista energiaa tai värähtelyä, niin hyvä on välttää kaikkea yrittämistä, pakottamista, epäröintiä, arvostelua siitä onnistuuko se mitä teet tai tahdot hyvin tai huonosti.

Yksinkertaisesti vain sisäisesti kutsu, ja ilmaise tarkoituksesi. Henkiset ystävämme kuulevat kyllä. Mitään sen suurempia rituaaleja ei tarvita.

Kutsussa ja tarkoituksen asettamisessa ei vastaanottavassa meditaatiossa tarvitse käyttää minkäänlaista voimaa. Päinvastoin, tehokkainta on ikäänkuin vetää kaikki voimankäyttö pois ja ilmentää kaikki henkäyksenomaisen keveästi.

RAKKAUDEN TUNNE

Toinen asia, joka viime päivinä on kovasti askarruttanut, on rakkaus. Olen toki vuosia ollut hyvin tietoinen ja sitä useaan kertaan opettanut: vaikka hyväksyisimme käskyn rakasta lähimmäisiäsi, niin miten helposti meissä tapahtuu niin, että salamannopeasti selaamme sisäisesti esiin mielestämme rakkauden arvoiset ihmiset, päätämme rakastaa heitä, ja unohdamme sitten kaikki epämukavat ihmiset.

Satuin selaamaan mestari Hilarionilta kanavoitua teosta Body Signs. Siinä olin rytmihäiriöiden kohdalla vuosia sitten alleviivannut:

  • Kun ongelma ilmentyy sydämen rytmin epäsäännöllisyytenä, se merkitsee rakkausluonnon epäjohdonmukaisuutta. Toisin sanoen ihminen, joka ei kykene vakaasti ylläpitämään rakkauden tunnettaan, tai huomaa että hänen kykynsä rakastaa menee ja tulee, kehittää tyypillisesti jonkinlaisen rytmiongelman.

Niinpä, tuo ei tarkoita että olisi jotenkin huono ja rakastamaton ihminen, jos huomaa kärsivänsä rytmihäiriöistä. Usein voi olla juuri päinvastoin: rytmihäiriöistä kärsivä ihminen voi olla hyvin rakastava, koska hän on jo korjaamassa sitä rakkaudettomuuden ongelmaa, joka hänen elämässään on saattanut joskus olla, tässä tai jossain aikaisemmassa elämässä.

Usein me jo teemme oikean suuntaisesti parantaaksemme jotain vaivaamme.  Kysymys on vain siitä, että jotta siitä tulisi varsinaisesti parantavaa tai hoitavaa, sitä on tehtävä vielä hieman enemmän. Ja hieman tietoisemmin.

Tässä siis, ylläpitää jatkuvaa rakkauden tunnetta.

Viimeisinä parina kymmenenä vuonna olemme puhuneet paljon rakkauden lähettämisestä tai säteilemisestä. Nyt on hyvä olla tarkkana. Säteilet tai lähetät kovasti rakkautta joka iltameditaatiossa - mutta se ei ole aivan sama asia kuin rakkauden tunne.

Tunnustele tätä eroa, loista rakkautta, loista tai säteile sitä kaikille olennoille, kaikille ihmisille, myös itsellesi, tunteillesi, kokemuksillesi, jokaiselle ajatuksellesi.

Mutta huomaa sitten oletko todella rakkauden tunteen täyttämä. Nämä kaksi voivat toteutua samaan aikaan, tai sitten on vain keskityttävä rakkauden tuntemiseen. Aivan sellaisenaan, vaikka ilman kohdetta.

Ja vielä, rakkauden tunne on eri asia kuin ajatus rakkauden tunteesta. On aivan mahdollista kuvitella olevansa rakastava ihminen, jos kovasti ajattelee itsessään rakkautta. Todellakin, tuon tunteen elävöittäminen lähtee liikkeelle ajatuksesta, mutta anna tuon ajatuksen sitten mennä, ja salli itsesi vaipua hieman syvämpään tajuntaan, rintakehän tai sydämen alueelle. Tunteet lähtevät sieltä.

Toki tunteilla on aivoissa vastinalueita, mutta se on eri asia. Nykyisin meidän on aivan erikseen opittava jälleen tuntemaan. Ei vain ajattelemaan tunteita.

Malandon Tango-klassikot -levy hiljeni taustalla. Aika mennä nukkumaan.