Nyt iloinen uutinen. Olen onnistunut kehittämään, löytämään, uuden kaukohoitotekniikan, joka antaa mahdollisuuden antaa tarvitseville nopeasti apua, kaikenlaisiin vaivoihin ja ongelmiin.

Aikaisemmin olin melko varovainen kaukohoidosta puhuessani, koska normaalin aikataulun ohella en yksinkertaisesti kyennyt löytämään riittävästi vapaata aikaa muuten kuin aivan välttämättömiin etähoitoihin. Nyt uudella tekniikalla voin virittääj a ohjelmoi hoidon niin joustavasti, että voin luvata lähettäväni hoidon samana päivänä jolloin saan siitä pyynnön.

Kaukohoito on tullut yhä tärkeämmäksi sen vuoksi että Helsingissä seuraavat vapaat hoitoajat ovat nyt toukokuun puolessa välissä, ja Tampereellakin - no yksi vapaa maaliskuun puolessa välissä ja seuraava huhtikuun lopulla.

Käytännössä pikakaukohoita tapahtuu näin: Lähetä hoitopyyntö mieluiten sähköpostina tai toissijaisesti tekstiviestinä. Kerro ongelma vapaasti omin sanoin, niin tarkasti kuin haluat, yksi sana tai enemmän.

Pikakaukohoidon hinta on 30 euroa. Lähetä se pankkisiirtona tililleni Matti Kuusela, 208420-132440. Viestiin sanat Kaukohoito sekä tilauspäivämäärä.

Lähetän hoidon mahdollisimman pian, kuitenkin samana päivänä kuin pyynnön olen vastaanottanut.

Hoitoa vastaanottaaksesi sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä. Lepää jos tunnet siihen tarvetta.

- Sähköpostiosoitteeni on viereisellä palstalla, mutta voit lähettää viestin myös tästä: matti@hopeasulka.com