Autopaikka löytyi Minä Olen -messuille hyvin. Tiuhat olivat energiat sisällä Dipolissa, jälleen mainiota sisäistä energiahierontaa olla mukana.

Hienoa tavata taas niin monia tuttuja, vaikka ei ollut suuremmin aikaa vapaana ennen esitelmää. Niin monia tuttuja kasvoja, mutta vain muutamia ehti kunnolla edes moikata.

Jukka Hirvonsalo kertoi aikovansa tulevaisuudessa viettää enemmän aikaa Vihdissä hoitotyössä. Uusi hoitopaikka on valmistumassa.

Juha Tulkki olnkehittänyt uudet kukkatipat: auranpuhdistustipat. Otin maistiaisannoksen ja hyvin väänsä sydämen läheltä juuri sieltä missä tiesinkin olevan ongelmia. Sain pullon mukaani ja katsotaan miltä tuntuu eteenpäin. Juhan sekoitukset ovat aina olleet hyviä, ja hän tekee pyynnöstä myös henkilökohtaisia sekoituksia. Koska kukaan ei tietääkseni ole huomannut kieltää mainostamista tällä palstalla, niin tässäpä tiedot. Juhaan saat yhteyden numerosta 0400 890051, www.keskiyonaurinko.fi.

Ostin upean kelta-oranssi-vihreän enkelikortin The Light of Healing, eli Parantamisen valo. Kortti on Marius Michael-Georgen maalaus, ja netistä tutkittaessa selviää että kortti kuvaa arkkienkeli Rafaelia. Tekijän sivuilta paljastuu että hän on monen tunnetun mestari- ja enkelikuvan tekijä, suosittelen katsomaan: www.mariusfineart.com.

Vielä kaunis kivi löytyi: valkea agaatti, jossa hyvin kauniita hentoja juovia, selkein niistä vaaleanpunainen.

Dipolin auditorio tuntui heti hyvältä. Sali tuli mukavasti täyteen ja siellä oli hyvä puhua. Jopa mikrofonin kanssa pääsin heti hyviin väleihin ja aikataulu piti. Lopetin yhteismeditaation juuri neljäksi, jolloin pitikin lopettaa.

Aihe oli Herääminen Kristus-tietoisuuteen. Kristus-läsnäolon tunne oli voimakas, ja auditoriossa syntyi hieno vuorovaikutus läsnäolijoiden kanssa, hiljainen, kuunteleva, intensiivinen. Sanat ja ajatukset löytyivät helposti. Ainoa mikä unohtui, olivat Eino Leinon runon sanat, jotka tahdoin esittää esimerkkinä lähestyvästä henkisestä minä-kokemuksesta. Jouduin kysymyään Sinikalta, mutta yleisössä oli muitakin, jotka heti muistivat nämä Leinon patsaan jalustassa olevat sanat, upeaa:

Yksi on laulu ylitse muiden,
Ihmisen, aattehen, hengen
ankara laulu.

Kristus-tietoisuus on hieman vaativa nimi siksi, että lähes yhtä hyvin aihe voisi olla Kristus-rakkaus, Kristus-tajunta. Koin selvästi miten neljä evankeliumia osoittavat kukin omalla tavallaan Kristusta kohti, mutta mikään niistä ei pyri määrittelemään häntä täydellisesti. Jokainen näyttää yhden suunnan, mutta se mikä näitä neljää kuvaa yhdistää, jää jokaisen itse löydettäväksi.

Näissä suurissa esitelmissä omat värähtelyt nousevat joskus tosi korkealla. Mukavalta se vain tuntui, mutta näin jälkeenpäin kun värähtelyjen pitäisi laskeutua taas normaalimmaksi, on hiukan paineinen olo, pientä päänsärkyä. Siksipä jätänkin enemmät kirjoittelut tältä kertaa, ja lähetän teille kaikille lukijoille kiitollisuutta ja suuren hymyn!

Erityisen suuri kiitos kaikille jotka olitte mukana, fyysisesti tai hengessä. Tämä oli ensimmäinen puhtaasti Kristus-aiheinen esitelmäni, ja koin että hyvin paljon saavutettiin! Kiitos!