Hei kaikki ystävät, vanha tietokoneeni lopetti - lopultakin!- yhteyden pitämisen nettiin, ja nyt olemme jo viikon verran yrittäneet saada osoitteistoa siirretyksi ja viestejä kulkemaan läppäriltä. Vaikka kaikki muu alkaa jo toimia, niin viestit eivät vielä ole lähteneet, joten kerron nyt tässä että lauantain esoteerinen päivä Raumalla todella tapahtuu, ja mukaan mahtuu! Ei tarvitse välttämättä edes enää ilmoittautua, jos tekee pikaisen päätöksen ja tulee mukaan. Kotisivuilta löytyvät tarkemmat tiedot www.hopeasulka.com

Viime viikon matkat sujuivat siis vähäisellä informoinnilla, mutta kaikki tilaisuudet tulivat pidetyiksi.

Ensi viikolla Tampereella on kaksi tilaisuutta. Keskiviikkona Delfiiniryhmä ja lauantaina IlonTilassa esoteerinen päivä. Näistäkin tiedot kotisivuilla.

Helsingissä torstaina meditaatioilta. Täydennän vielä aiheita.

Askolassa olimme Sagan hienossa ateljeerakennuksessa, joka on keskellä hyvin rauhallista lähes erämaametsää, vaikka seutu muuten onkin vahvaa maatalousaluetta. Sagan kahdeksankulmainen tilava ateljee oli oikein mukana ensi tuttavuus. Aihettakaan ei ollut ennalta ehditty tietottamaan, mutta Kristus-tietoisuudesta oli sekä alustus että meditaatio, ja kaksitoista henkeä meitä oli paikalla. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille.

Keskiviikkona ajoimme, Sinikka ja minä, Leppäkoskelle, Sipilän kartanoon. Myös tämä upea rakennus oli meille uusi, ja kovin vaikuttava. Kartano oli vanhan tiilitehtaan omistajan rakennuttama, ja tiiltä kokonaan. Upea kunnostettavana oleva ympäristö, upeat salit, joita parast'aikaa uudistetaan.

Paasikivi oli yöpynyt punaisessa huoneessa, Gallen-Kallela opiskelijana maalannut suurimman salin boordit, ja Ida Ahlberg esiintynyt ensimmäisen kerran julkisesti. Eteisaulassa valtava 70-luvun alussa venäläisen maalarin tekema al secco -maalaus Kristuksesta parantajana. -Kartanoväki on ennen aikana pitänyt laajaa yhteyttä keskenään. Ja toki -kun televisiota ei ollut, niin seuraa varmasti kaivattiin maaseudun rauhallisuuden keskelle.

Rakennuksessa ovat nyt eräänlaisina pehtooreina - tai mikä lieneekään oikea ilmaisu - Pasi ja Katriina. Heille kiitos kutsusta. Paikka oli erinomainen, siisti ja selkeä, hyvät värähtelyt ja tilaa järjestää suurempiakin kursseja. Myös majoitustilaa löytyy varmasti niin paljon kuin vain tarvitaan.

Ehkä sitten kesällä jatketaan, ja tuumaillaan sopivaa aihetta. Olisikohan se luonnonhengistä. Pasi ja Katriina kertoivat, että puutarhan nurkalla on tietoisesti luonnonhengille jätetty oma alua, jossa kuulemme huonokuuloisemmatkin ovat 'kuulleet' luonnonhenkien menoa.

Ja eilen illalla Heinolassa. Tuosta illasta tulikin oikein parannustilaisuus. Monipuolisesti. Illan emäntäkin oli iloinen kun kädet lähtivät taas viikko sitten tapahtuneen kaatumisen jälkeen paremmin liikkumaan.