Eilisillan Isis-meditaatio tuli lisänä Pyhä Suomi - Pyhät Tähdet meidtaatiosarjoihin Helsingissä. Perjantai-iltana meitä oli vain neljä, 4 henkilöä 4.4.2008, näyttää hauskalta. Maan luku nelonen, voimakkaasti maadottava.

Odotin tästä Isis-illasta voimakkaasti informaatiivista, mutta kävikin päin vastoin. Vahva energia jysähti heti kiinni omiin heikkoihin kohtiini, ja ohjaamisesta tulikin tavallista vähäisempää. Se on hyvin harvinaista, sillä normaalisti meditaatioita ohjatessa energiat yksinkertaisesti sivuuttavat nämä heikommat alueet, ja hoidoissa aina. Koin tämän nyt hyvin siunaukselliseksi, ja myös keskustelussa ilmeni että jokainen oli hienosti luonut itselleen oman tiensä, joten hyvin meni.

Odotuksena oli myös, että Isiksen vaikutus on läsnä tässä Suomen eteerisen energian uudessa kehdossa, elmänvoimien voimakentässä Suomen yllä. Tässä 'Suomi' siis tarkoittaa henkis-eteeristä olemusta, joka on suunnilleen Suomen tai Suomi-neidon rajojen mukainen, ja joka on yhteydessä kaikkiin täällä asuviin, ja etenkin täällä syntyviin ja kuoleviin, mutta saattaa olla että hän myös jollain korkealla tavalla kutsuu tänne luokseen ihmisiä muualta maailmasta.

Yleisvaikutelma oli, että Isiksen rakkauden voiman aika alkaa olla nyt. Koin sen eleenä kahdella tavalla, siivet avoinna, ja toisaalta madonnamainen sylissä pitämisen rakkaus. Avoimen puhtaan rakkauden aika on nyt.

Steinerin mukaan Isis on olento, joka kantoi kauan kauan sitten ihmisen neitseellisen syntymän voimaa, silloin kun sukupuolet eivät vielä olleet erkaantuneet toisistaan.

Loppumeditaatiossa näin sisäisen kuvan joka muistutti vahvasti Rafaelin Sikstiiniläistä madonnaa. Otin sen kuvan esillä hyllystä takanani, ja hämmästyin suuresti. Rafalelin todellinen maalaus oli hyvin erilainen kuin se jonka sisäisesti näin. Todellisessa kuvassa enkeleitä oli vähemmän, ja se mikä todella järkytti, ja mitä koskaan aikaisemmin en ollut niin selvästi huomannut, oli se että sekä madonnan (Isis) että hänen sylissään olevan lapsen ilme oli pelokas! Maailmaan astuminen ei täyttänytkään heitä iloisella odotuksella.

Suosittelen että katsot tätä kuvaa.

Nyt siis on tullut aika maalata Rafaelin Sikstiiniläinen madonna uudelleen, ainakin sisäisesti ja yksityisesti, mutta eipä haittaisi nähdä aivan fyysisestikin sellainen maalaus, jossa ilo ja valo loistavat.

Silmät nousivat yhdeksi aiheeksi mukanaolijoiden kokemuksissa, sekä puhdistavia kyyneleitä vuotavina sisäisinä tuntemuksina, että voimakasta valon energiaa loistavina.