Ystävyys on ihmeellinen asia. Joillekin lujat ystävyyssuhteet ovat luonnollinen asia. Itselläni - siitä huolimatta että kovasti haluan ystävyyttä - käytännön ystävyyssuhteet helposti liukuvat joillekin henkisemmille ja vähemmän konkreettisille tasoille. Se ei tarkoita etten kokisi monia läheisiä ihmisiä ystäviksi, ei sekään etten mahdollisesti ole muutamaan kuukauteen tai vuoteen ottanut yhteyttä, huh.

Suhtauduin Facebookiinkin (www.facebook.com) ja vastaaviin kovin epäilevästi. Kun kuitenkin muutamalta urhoolliselta ystäviltä sain kutsun tulla mukaan, ja sitten lopulta kirjauduin siihen, niin nyt huomasin että netin kautta tapahtuva ystävyysverkosto on hieno juttu, hyvä asia. Ainakin minulla se saa kokemaan ystävyyden paljon konkreettisemmin kuin aikaisemmin.

Puhtaasti energiakannalta se että vahvistaa ystävyyssuhteen kirjoittamalla, tai vain klikkaamalla tietokoneessa, ja saamalla ystävän kuvan ruudelle, se aivan selvästi vahvistaa omaa läsnäolon tuntua ja hyviä maadoittavia energioita.

Lehdistä olen lukenut, että suurin facebook-innostus olisi mennyt jo ohi. Voihan olla että nuorempien piirissä saattaa niin ollakin, mutta vähän vanhemmille ja ehkä monille henkisesti suuntautuneille facebook-ajatus on vielä uusi ja vähän outo. Mutta suosittelen lämpimästi: mukaan vain!

Siinä todella näyttää tapahtuvan niin - vaikka olen vasta aivan alussa - että alkaa elää läheisemmin tiedostaen kirjautuneen ystäväpiirin kanssa, ja jopa sellaisten jotka eivät ole facebookissa mukana.

Aluksi sivujen tekniikka saattaa tuntua hieman hämmentävältä, mutta mitäpä tuosta. Oppii sen pian hallitsemaan. Ja kun jonkin aikaa ihmettelee, ja käy mielessään ystäviä ja mahdollisia ystäviä läpi, niin vaikuttavia kokemuksia on luvassa!

Tervetuloa.