Vanha henkinen, tai new age -kommunikaatiotekniikka on kommunikaatiokanavan luominen sydämestä sydämeen. Tätä me harjoittelemme kursseilla, mutta tässä se yksinkertaisessa muistimuodossa:

1. Missä oletkin, siirry sisäisesti hieman meditatiivisempaan tilaan.

2. Kuvittele yllenne teidän molempien väliin loistava, kaunis henkinen aurinko.

3. Vedä tästä auringosta valonsäde teidän kummankin sydämeen, hänen sydämeensä ja sinun sydämeesi. Anna tämän säteen kulkea päälaen kruunuchakrasi kautta ja salli sen alas tullessaan koskettaa vielä otsakeskusta ja sydänkeskusta.

4. Luo valokanava teidän sydämienne väliin, ja anna sitten henkisen auringon valon kiertää tässä kultavalokolmiossa molempiin suuntiin, puhdistaen ja keventäen.

5. Anna tämän valokanavan tulla niin avaraksi, että kummankin tahtoma informaatio mahtuu kulkemaan siitä läpi. Jos havaitset kanavassa mutkia, kolhuja, tukoksia tai muita vaurioita, käytä mielikuvitustasi ja poista ne.

6. Poista kommunikaatiokanavasta kaikki kolmansien ihmisten ja kollektiiviset energiat ja vaikutukset.

7. Vedä sydämen alapuolisista chakroista kaikki vaikutuskanavat ylöspäin vähintään tällä sydänkeskustasolle.

8. Voit käyttää tätä harjoitusta kaikissa tilanteissa, mutta muista että se on vain apuväline. Kaikkein tärkeintä on oma herkkyytesi, myötätuntosi, tahto olla rakkaus, tahtosi kokea toinen ihminen rakkautena, ja anteeksiantaminen sekä itsellesi että toisille niin, että jokainen kommunikaatiotilanne on aina uusi ja kauniin viaton.

9. Voit tarvittaessa luoda myös kolmioviuhkan useiden ihmisten sydämiin. Tämä on hyvin käyttökelpoista kun joudut paikkaan jossa on suurempi määrä ihmisiä ja tunnet olosi arveluttavaksi.

10. Anna tämä kaikki vapaana lahjana, itsellesi ja muille. Niin kauan kuin et yritä vaikuttaa toisiin ihmisiin ja heidän käyttäytymiseensä tämä harjoitus on mielestäni sallittu ja turvallinen. Se antaa jokaiselle mukanaolijalle lisää myönteisiä mahdollisuuksia, mutta ei pakota.