Näin juuri unta jossa minun tuli pitää meditaatioilta ja johdettu meditaatioa rakkaudesta, mutta jokin aina sitoi rakkauden kiinni johonkin toiseen, elementteihin, sieluntasoihin... aineellisti rakkauden sisäisesti. Ja olin koko ajan hieman jäljessä, mistään en ehtinyt vapauttaa puhdasta pehmeää rakkautta sellaisenaan.

Juuri ennen heräämistä viimeinen mieleen syösksyvä ajatus koski verenpainetta. Tajusin että tällainen yrittäminen pitää verenpaineen koholla. Turhaa yritin. Olisin vain antanut olla. Luopunut yrittämisestä. Kun tiedän tarkoituksen, on aina kaksi ääritietä, yrittämisen ja ponnistelun kautta, tai äärimmäisen sallimisen kautta. Ja monta monta tietä niiden välillä.

Ei välttämättä tarvitse valita äärimmäisyyksiä, mutta jos yrittäminen käy liian hankalaksi, voi aina hieman hellittää, antaa energioille tilaa hengittää, asettua uudelleen, lähteä virtaamaan.

KORKEA VERENPAINE

Mestari Hilarion kirjoittaa teoksessaan Body Signs:

"Korkea verenpaine on sairaus, joka vaivaa niitä joiden rakkausluonnossa on jotain kehitettävää. Kyky rakastaa on varmasti läsnä, mutta ihminen pyrkii varaamaan tuon rakkauden vain muutamille toisille, eikä salli itsensä tuntea rakkautta, kiintymystä tai myötätuntoa laajalla ihmisten kaistalla."

"Ja hän on todella kaukana ajatuksesta, että hänen tulisi antaa tuota rakkautta koko ihmiskunnalle, todella kaikille luomakunnille."

Nämä ovat ajatuksia, joita on hyvin vaikea kertoa ihmiselle, jolla on korkea verenpaine.

Miksi?

Koska he ovat hyviä ihmisiä, ja jos kertoisin heille tällaista, he saattaisivat suuttua tai loukkaantua syvästi1

Niinpä niin.

Korkea verenpaine on hyvä merkki, koska se kertoo että ihminen on muuttamassa itseään. Hänessä on jossain syvällä itsessään vihaa, erillisyyttä, yksinäisyyttä, tai sitten vain ehkä ikivanhaa periaatetta jakaa hyvää ja rakkautta vain lähimpien, oman perheen, suvun tai heimon kesken.

Nuo sisäiset rajoitukset saavat verenkierron - rakkauden vapaan kierron - estymään. Ne ovat merkki siitä, että saan rentoutua, saan jakaa energiaani vapaasti, kaikille ihmisille ja olennoille, jopa niille joista jokin minussa kertoo, että heitä oikeastaan pitäisi vastustaa, syystä tai toisesta.

Tällä kohden toi kokea syvää epäoikeudenmukaisuuden tunnetta. Joko omasta tai jonkun toisen puolesta.

Enkö juuri minä, tai eikö juuri hän olekin tehnyt tavallista enemmän työtä, tavallista enemmän hyvää tai ollut tavallista parempi ihminen.

Se on aivan mahdollista. Mutta se joka asettaa rajat, joiden mukaan toimitaan, ei olekaan jokin kiittämätön maailma, vaan se olet sinä itse, se olen minä itse, tosin itseni korkeampi aspekti.

Minä päätän millaiseksi tahdon tulla, miten paljon rakkautta haluan ilmentää elämässä. Ja jos verenpaine on korkea, se tarkoittaa että minun, tai hänen, korkeampi itse tahtoo sinun oppivan rakastamaan vielä enemmän, vielä laajemmin.

Se ei mittaa sitä miten hyvä ja rakastava ihminen jo olet. Se mittaa vain sitä, miten paljon suurempi sinun todellinen kykysi rakastaa on, verrattuna siihen miten paljon sitä nyt ilmennät!