1397499.jpg

Terveisiä Kolilta. Tätä kirjoittelen Kolin kylän Sale-kaupan eteisessä. Oikein viranomaispiste. Hienoa että vapaita koneita on näin käytettävissä.

Forum Ursa Major eli F.U.M perustettiin Luontokeskus Ukon auditoriossa lauantaina. Loisteliaalla puolustautumisella selviydyin tulematta mihinkään vastuutehtävään, mutta Sinikasta tuli hallituksen jäsen ja sihteeri. Se riittää meille oikein hyvin.

Pidin esitelmän tilaisuuden juhlaosuudesta, ja siinä oivaltamastamastani karhumyytin yleismaailmallisesta yhteydestä kerron myöhemmin.

Sunnuntaina Seppo Huunonen kertoi Ukko Kolin huipulta palatessaan, että juhlaan liittyvän pienen näytelmän eurrytmiaosuudet olivat tehneet Kolin haltijoiden vaikutuksen. Se oli kieltä jota he ymmärsivät.

MURHIN KIVI

Eilen vuokrasimme lumikengät ja kävimme katsomassa kymmenisen kilometriä etelämpänä toki edelleen Kolin harjanteilla olevaa pystykiveä, joka sijaitsee rinteessä olevalla kukkulalla Ala-Murhin ja Ylä-Murhin talojen välissä.

Ihmeellistä miten nämä kivet ovat voineet syntyä. Painoa on useampi tonni, ja kivi on pystyssä juuri pienen kukkulan huipulla. Vaikea uskoa että jääkausi pystyisi aivan itsekseen näitä kiviä näin tarkalleen pystyttämään oikeaan kohtaan.

Mutta kuka niitä sitten on pystyttänyt, ja miten. Tätäkin kiveä on joskus kristillisyyden huumassa yritetty miehissä kaataa, mutta ei ole onnistunut.

Mielenkiintoinen kokemus: nojasimme, Sinikka ja minä, selät kiveä vasten ja katselimme alas Pieliselle. Syvä hiljaisuus, korppi narisi etäänpänä. Sitten Sinikka hieman liikahti, ja huomasin miten kiven energiakenttä reagoi tuohon pieneen liikkeeseen tosi voimakkaasti. Kuin ukkonen olisi jyrähtänyt kiven sisällä, pieni ukkosen murahdus.

Kokeilimme tätä useaan kertaan, ja kumpikin koimme samalla tavoin. Muita energiakokeiluja emme tällä kertaa tehneet, vaan teimme sitten pienen lumikenkälenkin vielä harjun huipulla.

Nyt lähdemme kohta katsomaan Ipatin pohjoispuolella aika korkealla harjulla olevaa lähdettä. Jospa se olisi auki. Etukäteisvaikutelma on  että se saattaa olla yhteydessä Kolin chakrajärjestelmän sieluporttiin tai tähtiportiin, mutta katsotaan..

Lomaahan me pidämme täällä vielä pitkään perjantaihin saakka, jolloin palaamme Helsinkiin. Antoisaa hiljaista viikkoa teille kaikille!